Individuele opleidingen & bedrijfstrainingen

Stilstaan is achteruit gaan. Deze stelling gaat zeker op in het bedrijfsleven. Daarom is het belangrijk voor uzelf, uw medewerkers en uiteraard uw organisatie om te blijven ontwikkelen en bij te leren. De individuele opleidingen en bedrijfstrainingen die uw opleidingsmakelaar voor uw bedrijf organiseert zijn hiervoor ideaal. Kort maar krachtig. Kortom, alles wat u van een bedrijfstraining zou verwachten.

Bekijk onze opleidingen

Soorten opleidingen

Opleidingsmakelaar geeft u de keuze uit een brede waaier aan hoogkwalitatieve opleidingen over verschillende onderwerpen. De opleidingen en bedrijfstrainingen worden opgedeeld in 8 hoofdgroepen.

  1. Communicatie

Uw communicatiestrategie en -stijl afstemmen op uw doelpubliek is cruciaal in het bedrijfsleven. Met onze verschillende communicatietrainingen, waaronder assertiviteit, CIQ, vergadertechnieken,presentation skills en phone skills, leert u met uw gesprekspartner(s) efficiënt te communiceren om uw doelen te bereiken.

  1. PC-trainingen

Wil u vlot en efficiënt werken met outlook en office? Een virtuele virtuoos worden en vlotjes overweg kunnen met social media en e-marketing? Of wilt u uw kennis van een bepaald computerprogramma bijschaven via een korte persoonlijke begeleiding? Onze PC-trainingen helpen u op het juiste pad.

  1. Leiding geven

Leiding geven, sommigen zijn ervoor in de wieg gelegd, anderen kunnen wel wat steun gebruiken. Tot welke groep u ook behoort, van de opleidingen leiding geven steekt u ongetwijfeld iets nieuws op.

  1. Profilering

Via de tool profilering krijgen uw werknemers een beter zicht op hun sterke en aandachtspunten voor hun functie.

  1. Omgaan met veranderingen

Mensen zijn gewoontedieren. Verandering kan soms als bedreigend gezien worden, als iets dat zich buiten uw comfortzone bevindt. Is er een verandering op til binnen uw organisatie? Bereid uw werknemers hierop voor en begeleid ze doorheen het proces. Hoe? Dat ontdekt u tijdens een opleiding over omgaan met veranderingen.

  1. Specifieke trainingen

Beslissingen nemen, problemen analyseren, prioriteiten stellen, omgaan met conflicten… niemand ontsnapt eraan. De kunst is hoe we ermee omgaan. Dat leert u tijdens een van de specifieke bedrijfstrainingen.

  1. Commerciële trainingen

Welke verkooptechnieken werken echt? Hoe onderhandelt u het best? Op deze en andere vragen krijgt u gerichte antwoorden tijdens de commerciële trainingen.

  1. Persoonlijke coaching

Misschien bent u aangesteld als verantwoordelijke voor de beveiliging van uw bedrijf, of hebt u te maken met problemen rond arbeidsrecht en bemiddeling. Heeft u het gevoel dat u hierin nog kan groeien? Een van onze consultants zorgt er via persoonlijke coaching voor dat u uw functie met vertrouwen kan uitvoeren.

U wil weten welke bedrijfstrainingen het meest geschikt zijn om uw professionele doelstellingen te bereiken? Contacteer opleidingsmakelaar. Wij werken voor u een gepersonaliseerde oplossing uit, met oog voor uw wensen en budget.