Opleidingsmakelaar

Wat is en doet een opleidingsmakelaar?

Een opleidingsmakelaar staat je professioneel bij wanneer je hem nodig hebt. Heb jij of heeft een van je medewerkers nood aan een bijkomende opleiding op de werkvloer maar heb je onvoldoende mankracht om die zelf te organiseren? Reken dan op jouw opleidingsmakelaar die je, net zoals jouw verzekeringsmakelaar, begeleidt waar nodig.

Meer concreet?

Op basis van de behoeften in jouw bedrijf wordt er een opleidingstraject opgesteld. Samen met de meest geschikte producten of diensten en gespecialiseerde trainers en coaches gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Hierbij wordt steeds voldoende tijd besteed aan de nodige analyses en voor- en natrajecten.

Het grote voordeel van een opleidingsmakelaar?

Je hebt slechts 1 aanspreekpunt. Je hoeft zelf niet de hele markt afschuimen om de geschikte training te vinden voor jou of je medewerkers. Je contacteert gewoon je opleidingsmakelaar. Hij luistert naar jouw behoeften en gaat voor jou op zoek hoe die het beste ingevuld kunnen worden met de juiste opleiding en coach. Bovendien wordt elke opleiding ondersteund met het nodige lesmateriaal.

Ja, ik wil graag samenwerken!

Dan is de eerste stap een intakegesprek. Daarin bepalen we samen wat je doelstellingen zijn en met welke opleiding(en) we die kunnen bereiken. Ook de praktische details worden hier afgesproken. Dit alles wordt in een overzichtelijke offerte gegoten.

Vervolgens analyseert opleidingsmakelaar de huidige situatie in jouw bedrijf tijdens een nulmeting, waarna de eigenlijke opleiding volgt. Na de opleiding gaan we via een tweede analyse na of de vooropgestelde doelstellingen bereikt zijn. Daarnaast staan we nog een halve dag ter beschikking voor individuele coaching. Uiteraard blijven we je ook nog steeds opvolgen via mail.

Ga meteen aan de slag en maak komaf met de pijnpunten in jouw organisatie. Contacteer jouw opleidingsmakelaar!