PoweReveal

Leidinggeven

Nu met subsidie van VOV

Wat vind je van een baas die nauwelijks of slecht of gebrekkig communiceert? Een baas die bazig bevelen schreeuwt, je niet vertrouwt en je voortdurend controleert? Zou je hier graag voor werken? Kijk dan even verder hoe het anders kan …

"H"Echt team

MAAK VAN JE TEAM EEN “H”ECHT TEAM WAAROP JE KAN BOUWEN

Nu met subsidie van VOV

Hoe maak je van een team van individuen een “h”echt team? Waar alles open en transparant kan besproken worden… waar men mekaar respecteert en vertrouwt. Waar teamwork met de neuzen in dezelfde richting een logisch gevolg is.

AGILE EN LEAN

AGILE EN LEAN OP MENSENMAAT
RSquare Support: RESILIENT AND RESPONSIVE

Nu met subsidie van VOV

We leven in een VUCA-wereld (Volatile – Uncertain – Complex – Ambiguous). Om het te (blijven) maken in deze wereld, moeten we ons voortdurend aanpassen. Blijven werken zoals we gewend zijn, is niet meer voldoende. Nieuwe werkwijzen als Agile en Lean, op mensenmaat geschreven, geven dat voordeel. Het is een kwestie van WEERBAAR en WENDBAAR zijn (Resilient & Responsive: R²).

SMIP

SALES & MARKETING IMPROVEMENT PROCES (S.M.I.P.)

Waar staat uw Sales Force vandaag?
Verloopt elk verkoopgesprek zoals het hoort?
Wordt de marketingboodschap goed overgebracht?

Hierbij de verschillende stappen van het proces dat we voorstellen en een korte self-assessment, die u een beeld zal geven van uw huidige positie.

SPEEDTRAINING

SPEEDTRAINING VOOR MANAGERS

Als manager ben je een “octopus”. Er worden heel wat skills van je verwacht : people management – plannen opstellen – veranderingen doorvoeren – zelf verantwoording afleggen – vergaderingen voorzitten – efficiënt en doelgericht werken – evaluatiegesprekken … you name it!

Talents

DE KRACHT VAN WERKEN MET DE TALENTEN VAN JE TEAMLEDEN

Te vaak focussen we op onze tekortkomingen en willen deze verbeteren. Niets fout met beter worden! Maar denken we wel voldoende aan de zaken waarin we uitmunten en gebruiken we daadwerkelijk onze talenten?

Digital awareness

DIGITAL AWARENESS & COMPETENCES

Nu met subsidie van VOV

We leven in een digitale wereld, die constant evolueert.
Voor sommigen gaat het gewoon te snel. De jongere generatie jongleert ermee alsof het “peanuts” is. Voor “anciens” (45+) is het geen evidentie om op die sneltrein te stappen en te kunnen volgen. Die “anciens” zijn op de top van hun kunnen, maar schieten digitaal tekort. We kunnen hen aan boord houden …

Health care Aristo

ARISTO

Thema’s als succesvol en efficiënt werken, zin geven aan de professionele activiteit en arbeidsmotivatie creëren werden al vermeld door Aristoteles. Het juist leren beoordelen van informatie, goed communiceren en besluiten leren nemen zijn eveneens – ook na 2400 jaar – nog steeds actueel voor professionals uit de gezondheidszorg. 

PoweReveal

Powereveal

We doen ons best om mensen te motiveren en zijn hier zeer vindingrijk in. Maar we blijven ons dan wel beperken tot de extrinsieke motivatoren. Zo ook focussen we op de te verbeteren competenties en vergeten we te kijken naar de talenten die we hebben. Tenslotte doen we ons best om duidelijk te communiceren en om overtuigend over te komen. Maar hoe vaak is er de juiste connectie met de medewerker omdat we rekening houden met zijn/haar “communicatie- en gedragsvoorkeur”?

Vul het formulier in voor meer info

Ik wil meer info over: